Megnyílt Buda legnagyobb jégpályája az Etele téren!

December 12-én az Etele Plaza Újbuda Önkormányzatával együttműködve megnyitotta Buda legnagyobb jégpályáját az Etele téren. Az ünnepélyes megnyitón a jeget Egri János, volt válogatott jégkorongozó és az Újbudai Hokiklub Budapest (HKB) U12-es Vikingek és Kalózok csapatának tagjai avatták fel. A hagyományos karácsonyi vásár, az Újbuda Advent mellett 700 négyzetméteren elterülő pálya egészen február végéig várja majd a korcsolyázás szerelmeseit. Használata a XI. kerületi lakosok számára ingyenes.

December 12-én, hétfőn délután ünnepélyes keretek között megnyílt a várva várt Újbudai Önkormányzat közösségi jégpályája az Etele téren. A pálya, amelyet a kerületben élők ingyenesen használhatnak, az Etele Plaza támogatásával jöhetett létre. A megnyitón Dr. László Imre, Újbuda Polgármestere és Borsos-Vámosi Dóra, az Etele Plaza társigazgatója vágták át a szalagot és adták át a jégpályát egy rögtönzött edzésre a széles utánpótlás-bázissal dolgozó Újbudai Hokiklub Budapest (HKB) 9-11 évesekből álló, U-12-es korosztályú Vikingek és Kalózok csapatának. A rögtönzött edzésen a 86 éves Egri János egykori televíziós kvízmester és válogatott jégkorongozó is részt vett.

A jégpálya minden nap 08.00 és 20.00 óra között áll a látogatók rendelkezésére. Használata a XI. kerületi lakók számára ingyenes, de belépőjeggyel bárki igénybe veheti. A szervezők természetesen korcsolyabérlési lehetőségről is gondoskodtak. A jegyárak és minden további információ megtalálható az Etele Plaza weboldalán.

Újbuda Önkormányzatának szervezésében és az Etele Plaza támogatásával idén szintén az Etele téren nyílt meg a karácsonyi vásár, az Újbuda Advent. A vásár színpada minden héten különböző programokkal várja a családokat, az idei rendezvénysorozat magába foglalja többek között a “Nagycsaládosok Karácsonya” és a “Fogadj örökbe egy kívánságot” eseményeket is. Az Újbuda Advent egyébként több mint 20 standdal és különböző vendéglátó egységekkel fogadja látogatóit, ahol a gőzölgő kalácsok és a fűszeres forralt borok mellett különböző kézműves ajándékok közül is válogathatnak a nézelődök.

Az Etele Plaza több mint 150 üzlettel, számos szolgáltatással és kikapcsolódási lehetőséggel vár mindenkit a főváros második legforgalmasabb csomópontjánál az Etele téren. Élményközpontú, gyerekbarát koncepciójának köszönhetően az egész család találhat itt magának programot. Állandó és időszakos eseményekkel várják a látogatókat, ahol a legkisebbek is jól fognak szórakozni, miközben a szülők is feltöltődhetnek.